Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Službeno: Antonio Mance napustio Osijek (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 25.08.21. | 12:46

Karijeru nastavlja u Njemačkoj

Kao grom iz vedra neba pojavila se informacija kako je Antonio Mance novi igrač njemačkog drugoligaša FC Erzgebirge Auea. Točnije, njemački drugoligaš nije ga otkupio, već samo posudio na godinu dana, ali mnogi su ovim poslom ostali iznenađeni budući da je baš Mance bio igrač s najviše prilika od povratnika s posudbe.

Mance je, do potpisa Ramona Miereza, bio najveći ulazni transfer Osijeka u povijesti. Bijelo – plavi su za njega izdvojili 1,3 milijuna eura, a nakon solidne prve sezone, cijelu drugu je, kad se od njega očekivalo da postane udarna igla Osijeka nakon što je klub napustio Mirko Marić, proveo na posudbi u Puškaš Akademiji.

Mance je u Mađarskoj igrao solidno, ali ništa više od toga. Bjelica je ’jedva čekao’ da se vrati, da Ramon Mierez u njemu dobije pravu konkurenciju, ali rođeni Riječanin je na početku ove sezone muku mučio s formom pa je tako ipak odlučeno da ga se pošalje na novu posudbu.

Ovog puta je najbrže reagirao njemački drugoligaš FC Erzgebirge Aue koji je nedavno prodao svojeg prvog napadača Krugera u Arminiju za milijun eura pa im je trebala alternacija na toj poziciji.

Za kraj, spomenimo kako je Mance dogovorio jednogodišnju posudbu, a njemački drugoligaš ipak neće imati pravo prvootkupa njegovog ugovora.



Tagovi

Antonio ManceOsijeknogometni transferitransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti