Zvonimir Barisin/PIXSELL
Zvonimir Barisin/PIXSELL

Službeno: Ante Erceg više nije igrač Istre 1961

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 27.03.24. | 16:42

Pulski prvoligaš oprostio se od svojeg najboljeg strijelca

"Thank You. Ante Erceg više nije igrač Istre 1961. Ante se zeleno žutima pridružio u ljetu 2022. godine, a tijekom svojeg boravka u Puli, za klub je upisao 44 nastupa i postigao 18 pogodaka! Ovim se putem klub iskreno zahvaljuje Anti na dosadašnjoj suradnji, uz najbolje želje u nastavku nogometne karijere, kao i na privatnom planu", ovom porukom istarski prvoligaš oprostio se od svojeg najboljeg ovosezonskog strijelca koji u 22 ovosezonske utakmice za Zeleno-žute zabio šest pogodaka i upisao tri asistencije.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Iako je Ercegu ugovor s Istrom isticao tek na ljeto 2025., no, stiglo je do prijevremenog raskida ugovora nakon što je uprava Istre prije dva tjedna suspendirala 34-godišnjeg Splićanina zbog nediscipline i sukoba s talijanskim trenerom Paolom Tramezzanijem.

Podsjetimo, Istra 1961 već je imala problema s Ercegom koji je prvo ušao u sukob s Gonzalom Garcijom, pa Davidom Catalom, a zajednički jezik nije pronašao ni s trećim trenerom na Aldo Drosini, tako da je Tramezzani uz podršku vodstva kluba odlučio reagirati na sve njegove ispade.

Iskusni nogometaš je u Pulu stigao u ljeto 2022. godine te je u prethodnom periodu upisao 44 nastupa u kojima je zabilježio 18 golova i četiri asistencije. 

U ovom trenutku nije poznato gdje će Erceg nastaviti karijeru.

Istra 1961 u idućem prvenstvenom kolu dočekuje Lokomotivu



Tagovi

Istra 1961Ante Erceg

Ostale Vijesti