Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Službeno: Andrić u dresu Clermonta

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 15.07.22. | 19:14

Petković dobiva devetku, a desetka ide mladom Baturini

Kako je bilo i najavljeno, napadač Komnen Andrić nastavlja karijeru u francuskom prvoligašu Clermont Foot 63. Dinamo će na račun ovog transfera dobiti milijun eura, a srpski napadač je potpisao na tri sezone uz mogućnost četvrte. Andrić je za vrijeme boravka u Dinamu odigrap 53 službene utakmice za prvu momčad te zabio 16 golova i upisao sedam asistencija.

U Dinamo je stigao 2019. godine, a u periodu od dolaska do danas neko je vrijeme bio i na posudbi u Interu iz Zaprešića te u ruskom klubu Ufa. U redove hrvatskog prvaka s posudbe iz Rusije vratio se u svibnju 2021. S plavima je osvojio četiri naslova prvaka Hrvatske, jedan kup i dva Superkupa.

"Pamtit ćemo njegove nogometne poteze, akcije na travnjaku i golove, a posebno veliki pogodak za preokret i vodstvo 2:1 protiv bečkog Rapida u skupini Europa lige prošle sezone, kada je upravo konačna 3:1 pobjeda protiv momčadi iz Beča bio značajan korak Dinama prema još jednom europskom proljeću. Komnen je svojim duhom, pristupom, emocijama i predanošću bio jedan od glavnih pokretača Dinamove energije u momčadi te je kroz cijeli svoj boravak s plavima pokazivao iznimno poštovanje i ljubav prema Dinamu, suigračima, klubu, navijačima. Želimo mu puno sreće, uspjeha i golova u dresu Clermonta“, poručio je Dinamo na službenoj stranici bivšem igraču.


Odlaskom Andrića broj devet na dresu je dobio, a desetka je pripala Baturini.


Tagovi

Dinamo ZagrebKomnen AndrićClermon Foot

Ostale Vijesti