Milan Sabic/PIXSELL
Milan Sabic/PIXSELL

Službeni Hajduk: “Nikola, hvala ti na svemu, naša vrata su ti uvijek otvorena“

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 30.06.23. | 19:06

Iskusni napadač više nije član Bijelih, ali potvrdio je kako neće završiti karijeru.

Kao što smo i najavili, Hajduk se danas pozdravio s Nikolom Kalinićem kojemu je istekao odgovor. Evo što je službeni Hajduk napisao o svom dojučerašnjem napadaču. Samo se čekao dan kada je istekao ugovor i onda se Hajduk oglasio. spekuliralo se hoće li odlazak iz Hajduka ujedno biti i kraj karijere za Kalinića, no on je za Slobodnu Dalmaciju potvrdio kako će igrati barem još jednu sezonu!

„S današnjim danom završio je ugovor Nikole Kalinića te 35-godišnji napadač više nije igrač Hajduka. Prije godinu i pol dana Nikola se vratio u svoj dom, bila je to njegova velika želja koju je ostvario nakon blistave inozemne karijere u kojoj je uspješno nastupao za neke od najvećih svjetskih klubova.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Vratio se u svoj Hajduk za kojeg nikad nije krio posebnu emociju i čiji grb s ponosom nosi na srcu. Od povratka Nikola je za Bijele odigrao 32 službene utakmice u kojima se osam puta upisao u strijelce te je četiri puta asistirao suigračima za pogotke. Njegova velika ambicija za uspjehom i maksimalan angažman u nekoliko su navrata pri tom je rezultirala ozljedama koje su ga spriječile da u proteklu razdoblju zaigra u još više utakmica i češće zabija golove, što je njegova najjača igračka odlika.

Posebno ćemo ovom prilikom istaknuti njegov profesionalizam, odnos prema radu i Klubu, koji je uvijek bio bezuvjetan, bez obzira na sva postignuća i veliku karijeru koju je ostvario. Nikola je svojim primjerom najbolji uzor mladim igračima koji su mogli mnogo naučiti od njega. Sveukupno je za Hajduk odigrao 111 službenih utakmica, zabio 52 pogotka uz 20 asistencija te je s Bijelima osvojio dva trofeja. Nikola, hvala ti na svemu, vrata Hajduka su ti uvijek otvorena!“, poručili su iz Hajduka. (dku)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Nikola KalinićHajdukLjetni prijelazni rok 2023Hrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti