Sluga odlazi iz Lutona, novi klub već poznat?

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 26.04.20. | 19:10

Neznatno bi se povećala hrvatska kolonija u ovom dresu.

Hrvatski vratar Simon Sluga prošlo se ljeto pridružio klubu iz engleskog Championshipa, Luton Townu.

No ubrzo bi mogao promijeniti poslodavca. Branio je promjenjivo, prvo je bio standardan, pa je desetak utakmica proveo na klupi, nakon toga se vratio u prvu momčad.

Ipak, njegov klub je ligaški fenjeraš, tek su predzadnji na ljestvici, a bivši golman Rijeke bi mogao odgovoriti na interes od strane novog kluba.

Taj klub se zove Bešiktaš, turski velikan koji je odlučio kako neće otkupiti ugovor u nogometu nesretnog Lorisa Kariusa. Ispadne li Luton iz Championshipa, postoji velika mogućnost da naš vratar postane suigrač Domagoja Vide.

O ovom potencijalnom transferu turski mediji već pišu, a cijena vratara je 950 tisuća eura. Ukupno je ove sezone odigrao 25 utakmica i primio 43 gola. 27-godišnjak rodom iz Rijeke nosio je, između ostalih, dresove istoimenog kluba, ali i Dinama. Jednu je godin proveo i na posudbi u mlađim uzrastima Juventusa.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Super Lig giants targeting Luton Town player – Talks underway?<br>Turkish newspaper Gunes claim Besiktas are interested in signing <a href="https://twitter.com/hashtag/Luton?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Luton</a> Town goalkeeper Simon Sluga as they look to bring in a replacement for Liverpool loanee Loris Karius.<br><a href="https://t.co/LzltzClhF2">https://t.co/LzltzClhF2</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/COYH?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#COYH</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/LTFC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#LTFC</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/LFC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#LFC</a> <a href="https://t.co/azKiDGznE8">pic.twitter.com/azKiDGznE8</a></p>&mdash; HattersNews.co.uk (@HattersNews) <a href="https://twitter.com/HattersNews/status/1253326852510240771?ref_src=twsrc%5Etfw">April 23, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: Pixsell)

 

 


Tagovi

Simon SlugaLuton TownRijekaDinamo ZagrebBešiktaštransferi

Ostale Vijesti