CARL RECINE/Action images
CARL RECINE/Action images

Sluga iznenadio Krovinovića, Halilović i Šunjić vrlo dobri u remiju Birminghama

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 03.03.21. | 07:10

Četiri Hrvata bila su sinoć u akciji u jednoj od najzahtjevnijih liga na svijetu

Nakon što je u prošlom kolu zabio za Birmingham u pobjedi protiv QPR-a, Alen Halilović večeras se našao u početnoj postavi španjolskog trenera Karanke. Nije se upisao među strijelce, ali odigrao je važnu ulogu u svojoj momčadi, koja je uzela vrijedan bod na gostovanju kod Huddersfielda.

U igri je proveo 83. minute, što je najviše ove sezone, a leđa mu je u momčadi čuvao još jedan Hrvat i također bivši Dinamovac, Ivan Šunjić. On je igrao svih 90 minuta, no to nije nikakva novost, jer je Šunjić jedan od stožernih igrača Birminghama.

U konačnici, Huddersfield i Birmingham odigrali su 1:1, što znači da je momčad naših igrača i dalje jedno mjesto iznad crvene linije, sa šest bodova prednosti ispred Rotherhama.

U još jednom ogledu Championshipa gledali smo dvojicu Hrvata. Nottingham se namjerio na Luton, odnosno Krovinović na Slugu, a bolje je prošao bivši vratar Rijeke. U važnoj pobjedi svog kluba bio je jedan od najboljih igrača, a pritom je sačuvao čistu mrežu. Naime, Luton je slavio u gostima 0:1.

S druge strane, Krovinović se ponovno našao u početnom sastavu, baš kao i u prethodnih osam utakmica, ali uklopio se u sivilo svoje momčadi. Na terenu je proveo 68 minuta, kada ga je zamijenio Taylor.

S ovim porazom Nottingham je ostao 17. sa 40 bodova, dok je Luton četiri pozicije iznad njega, s isto toliko bodova više.



Tagovi

Ivan ŠunjićAlen HalilovićFilip KrovinovićSimon Sluga

Ostale Vijesti