REUTERS/Stringer
REUTERS/Stringer

Slovenski napadač koji je nosio dres Newcastlea, novi je napadač Rijeke

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 13.08.21. | 15:31

Zanimljivo, ovo mu je tek prvi HNL angažman

Novo pojačanje na Rujevici! Haris Vučkić, povremeni slovenski reprezentativac koji je prošlu sezonu proveo u dresu Real Zaragoze, upravo je potpisao ugovor s Rijekom! Radi se o jednogodišnjoj posudbi, Haris će se idućeg ljeta vratiti u Španjolsku. Dežurni znatiželjnici su ga mogli vidjeti još jučer na tribinama, pratio je susret Rijeke i Hiberniana..

“Prvi dojmovi su super. Utakmica je bila odlična, Rijeka je prošla dalje. Super igra, super pogoci i super atmosfera”, rekao je Haris Vukčić koji je jutros odradio liječnički pregled i službeno se pridružio momčadi

Kako je i sam napomenuo u razgovoru za klupski portal, igra na poziciji napadača, ali se najbolje osjeća na mjestu polušpice

“Kada je stigla ponuda Rijeke, sve sam izvagao, bilo je tu jako puno pozitivnih stvari. Dobar klub, odlična organizacija, jako dobra liga. Sve što sam vidio u Rijeci je odlično”, zaključio je Haris Vukčić.

Haris će u Rijeci htjeti evocirati svoju staru formu iz sezone 2019./2020. Nastupao je tada u dresu Twentea, upisao je u Eredivisie 25 nastupa i zabio 11 pogodaka.

Inače, Vučkić je rano preselio u Englesku. Newcastle je rano prepoznao njegov talent u Domžalama. Selio je po Engleskoj, mijenjao je puno klubova,, nigdje se nije zadržao dulje od sezone. Upravo je Twente bio njegov karijerni vrh, nadamo se da će u Rijeci pronaći formu i krenuti zabijati. U Zaragozi prošle sezone nije to učinio ni jednom.


Tagovi

Haris VučkićHNK RijekaTwenteNewcastleReal Zaragoza

Ostale Vijesti