Reuters
Reuters

Slijede li bolji dani za Oršića i Ćaletu Cara? Southampton dobiva novog menadžera...

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 24.05.23. | 18:00

Informacija još nije službeno potvrđena.

Iako se Španjolac Ruben Selles (40) i dalje vodi kao trener Southamptona, Sveci su već objavili kako mu neće produžiti ugovor, a ubrzo bi trebali objaviti i ime novog menadžera koji će ih pokušati vratiti u Premier ligu. Barem tako javlja inače prilično poudani Fabrizio Romano, a isto navodi i još pouzdaniji britanski BBC.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Riječ je o škotskom strategu Russellu Martinu, aktualni trener Swanseaja s kojim ima ugovor do ljeta 2024. te će Southampton velškom klubu morati isplatiti i određenu odštetu. Martin je u svojoj kratkoj trenerskoj karijeri (tek četiri godine), vodio dva kluba. Milton Keynes Donse (nepriznatog nasljednika Wimbledon FC-a) u kojima je i završio igračku karijeru vodio je u 80 navrata, a aktualni velški klub preuzeo je na ljeto 2021. Swansea je vodio u 99 utakmica, za sada je upisao 36 pobjeda, 26 remija i 37 porata uz gol-razliku 142:148.

Hoće li njegov dolazak biti dobra vijest za povremene hrvatske reprezentativce Mislava Oršića i Duju Ćaletu Cara ostaje za vidjeti. Prije svega, pitanje je hoće li hrvatski dvojac ostati dio kluba s juga Engleske u idućoj sezoni...



Tagovi

Mislav OršićDuje Ćaleta-CarSouthamptonChampionship

Ostale Vijesti