HNK Zadar
HNK Zadar

Slavni četvrtoligaš predstavio novog trenera

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 13.07.23. | 19:18

Klub je nedavno napustio Dragan Blatnjak.

Posrnuli hrvatski četvrtoligaš, HNK Zadar, nasljednik likvidiranog bivšeg člana HNL-a NK Zadra, nedavno je ostao bez trener Dragana Blatnjaka koji je, između ostalog, prije dva dana dao zanimljiv intervju za Germanijak.hr.

Član 3.NL Jug, odnosno četvrtog ranga hrvatskog nogometa, danas je objavio dolazak novog trenera, Marina Oršulića koji je prošle sezone vodio člana 1.NL Croatiju iz Zmijavaca.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Dosta informacija dobio sam od svojih prijatelja Želimira Terkeša i Dragana Blatnjaka koji su trenirali Zadar. Klupska uprava je pored toga pokazala veliku želju, sve se poklopilo i nisam se puno mislioZadar je brend bez obzira na trenutni rang natjecanja. Mnogi su bili iznenađeni ovom odlukom, ali meni je najbitniji unutarnji osjećaj koji mi govori što je najbolje za nastavak moje trenerske karijere. Odgovaraju mi velika očekivanja koja ima Zadar, jer sam se i ranije susretao sa sličnim težnjama u Jadranu i Croatiji. To je jednostavno dio trenerskog posla, očekivanja i pritisak su pravi pokretači" rekao je Oršulić, a potom dodao:

"Cilj je prvo mjesto. Dugoročno se ne vidim u ovom rangu natjecanja, zato sam došao u Zadar kako bismo napravili rezultat".

Zadar je prošlu sezonu 3. NL Jug završio na drugom mjestu, s pet bodova manje od Zagore iz Unešića, a u dodatnim kvalifikacijama za 2.NL izgubio je od još jednog nasljednika bivšeg HNL-aša, Karlovca.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK ZadarHNK Zadar

Ostale Vijesti