Slavlje Turske u Ljubljani, mučenje Belgije, remi Rusa i Srba, Šveđani uvjerljivi protiv Walesa (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 05.06.16. | 22:12

I danas je u prijateljskim susretima bilo aktivno podosta reprezentacija koje će igrati na Euru.

Reprezentacija Turske, našeg prvog suparnika na Euru, slavila je u Ljubljani protiv Slovenije s 1:0. Pobjedu Turcima uoči puta u Francusku donio je Burak Yilmaz u 5. minuti.

Švedska je bila uvjerljiva kod kuće protiv Walesa s 3:0. Zanimljivo, izostao je dvoboj Ibrahimovića i Balea, jer prvi je igrao točno sat vremena, a potonji ušao u 64. minuti. Pokazalo se da Wales bez Balea nije ni približno ista momčad, Šveđani su poveli s 2:0 golovima Forsberga u 40. i Lustiga u 57. minuti, a u samoj završnici njihovu pobjedu povećao je Guidetti.

Belgija je također iskazala slabosti, svladavši Norvešku 3:2 tek nakon preokreta. Rano su Belgijci poveli, ali Norvežani su okrenuli rezultat, pa su Wilmotsovu momčad spašavali Hazard u 70. i Ciman u 73. minuti.

U Montecarlu su igrali Rusija i Srbija, a kasnim golovima na obje strane završilo je 1:1. Loša vijest za Ruse je ozljeda bitnog veznjaka Denisova, kojem je otpao nastup na Europskom prvenstvu.

Prijateljske utakmice:

Slovenija – Turska 0:1 (Yilmaz 5')
Švedska – Wales 3:0 (Forsberg 40', Lustig 57', Guidetti 87')
Belgija – Norveška 3:2 (Lukaku 3', Hazard 70', Ciman 73' / King 21', Berisha 48')
Srbija – Rusija 1:1 (Mitrović 88' / Dzyuba 85')

(Foto: Action Images)


Tagovi

Turska nogometna reprezentacijaSlovenska nogometna reprezentacijašvedska nogometna reprezentacijanogometna reprezentacija Walesabelgijska nogometna reprezentacijaRuska nogometna reprezentacijasrpska nogometna reprezentacijaeuropsko prvenstvo u nogometu 2016

Ostale Vijesti