Slaven ga je na početku sezone prodao za 350 tisuća eura, a sad je slobodan igrač
Slaven ga je na početku sezone prodao za 350 tisuća eura, a sad je slobodan igrač

Slaven ga je na početku sezone prodao za 350 tisuća eura, a sad je slobodan igrač

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 21.05.21. | 15:52

Njegova momčad nije uspjela osigurati prvoligaški status.

Zvonimir Šarlija više nije član turskog prvoligaša Ankaragucua.

Nakon što klub nije uspio osigurati ostanak u ligi, stasiti branič koji je ovog ljeta stigao u tursku prijestolnicu iz Slaven Belupa iskoristio je klauzulu u ugovoru kojom postaje slobodan igrač. Šarlija je cijelu sezonu bio standardan prvotimac, skupio je 32 nastupa u Super Lig, ali katastrofalan njegove momčadi u završnici prvenstva (šest vezana poraza) pokazao se presudnim.

Šarlija je dijete Slaven Belupa, rođeni Koprivničanin, a ukupno je za Farmaceute skupio 49 nastupa u svim natjecanjima. Dobrim igrama zaradio je prelazak u CSKA Moskvu, koja za njegovu šestomjesečnu posudbu u ljeto 2019. godine izdvaja 150 tisuća eura, nakon čega proljetni dio sezone provodi u turskoj Kasimpaši.

Iako je cijelo vrijeme on bio nominalno igrač Slaven Belupa, bilo je jasno kako se neće vratiti u Koprivnicu te je onda uoči samog početka sezone zaključio transfer u Ankaragucu koji ga u svoje redove dovodi za 350 tisuća eura.

24-godišnji stoper, kojeg se jedno vrijeme povezivalo s Hajdukom, od danas je i službeno bez poslodavca, ali nema sumnje da interesa za njegovim uslugama neće manjkati.


Tagovi

Zvonimir ŠarlijaSlaven BelupoKasimpasaSuper LigAnkaragucuCSKA Moskvanogometni transferitransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti