Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Slaven Belupo dovodi za nastavak sezone plemenitog veznjaka Dinama

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 15.01.21. | 08:19

Mladić je ove sezone na sebe skrenuo pažnju ponajviše izvrsnom utakmicom protiv Hajduka

Niko Janković napušta redove zagrebačkog Dinama i do kraja sezone nosit će dres Slaven Belupa, javljaju Sportske novosti.

Niko je jedan od najtalentiranijih hrvatskih nogometaša u svojoj generaciji, a ove sezone igrao je za juniorsku te drugu momčad Dinama. Nakon što su 'Modri' povukli iz Slavena Vinka Soldu i potom ga proslijedili mađarskom Diosgyoru, dva kluba su dogovorila novu posudbu u kojoj su i jedni i drugi na dobitku.

Svoju najbolju utakmicu u ovoj sezoni Janković je odigrao za juniore Dinama kad su oni gostovali u Splitu protiv svojeg najvećeg rivala, Hajduka, Dinamo je u konačnici slavio, a Janković bio uistinu izvrstan.

Nakon jesenskog dijela sezone Slaven se nalazi na pristojnom šestom mjestu gdje su bodovno izjednačeni s petoplasiranim Hajdukom. Tko zna, možda su Jankovića doveli baš kako bi ponovio svoju predstavu protiv juniora 'bilih' sad i protiv seniora.

Dodajemo za kraj kako Janković prema Transfermarktu vrijedi 600 tisuća eura, a ugovorno je vezan s Dinamom do ljeta 2026. godine.



Tagovi

Niko JankovićtransferiposudbaSlaven BelupoDinamo Zagreb

Ostale Vijesti