Reuters
Reuters

Sky Sports: Ante Rebić odbio bogovski ugovor

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 25.07.23. | 08:47

Saudijci su zagrizli za hrvatskog ofenzivca.

Nakon što se Milan pojačao na krilnim pozicijama, a trener Stefano Pioli mu nedvosmisleno poručio da na njega više ne računa nakon što ga nije vodio na turneju po SAD-u, Ante Rebić u potrazi je za novim klubom.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U protekloj sezoni nije se ustalio u momčadi, njegovo mjesto zauzeo je Rafael Leao, a sada je u klub sletio i Christian Pulišić, dok je iz RB Salzburga stigao Noah Okafor, što znači da za bivšeg hrvatskog reprezentativca nema mjesta niti u vršku napada.

Pa je stoga krenulo špekuliranje oko njegovog novog kluba, uvijek „pouzdani“ turski mediji pisali su prije izvjesnog vremena kako je za Rebićeve usluge jako zagrijan Beşiktaş, iako se u međuvremenu ništa po tom pitanju nije pomaknulo s mrtve točke.

A sada je, navodi Sky Sports, u Milan stigla ponuda iz Saudijske Arabije. Iako se ne zna o kojem je klubu riječ, Rebiću se, navodno, nudilo deset milijuna eura po sezoni, no hrvatski ofenzivac je tu ponudu – odbio.

Da li je riječ o tome da mu se baš i ne ide u pustinju ili odbijenicom želi pojačati ponudu Saudijaca, preostaje za vidjeti, no interesa za njega zasigurno ima i bit će ga u narednom periodu.



Tagovi

Ante Rebić

Ostale Vijesti