Lisa Guglielmi/LiveMedia / ipa-a/IPA
Lisa Guglielmi/LiveMedia / ipa-a/IPA

Sky Italia: Jedino igračevo zeleno svjetlo nedostaje da Urugvajac pojača Dinamo Zagreb

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 08.07.23. | 20:40

Klubovi su se dogovorili, napadač još proučava ponudu

Nedostaje samo zeleno svjetlo igrača prije nego što se napadač Intera Martín Satriano pridruži zagrebačkom Dinamu na posudbu.

Okladite se na bogatu Germanijinu ponudu ljetnog prijelanog roka 2023. (Igraj odgovorno, 18+)

To javlja Sky Sport Italia putem FCInterNewsa, koja javlja da su dva kluba postigla potpuni dogovor te da će igrač, ako da zeleno svjetlo za prelazak, prijeći u redove hrvatskog prvaka.

Inter i Dinamo su bili u pregovorima za 22-godišnjeg urugvajskog reprezentativca koji je proveo sezonu upravo na posudbi u Empoliju u Serie A, gdje je igrao s bivšim dinamovim braničem Petrom Stojanovićem.

“Ma nemojte gledati brojke, njemu igra Empolija i nije baš odgovarala. On je pravi Južnoamerikanac, vrlo agresivan, onako malo prgav, a ima razoran šut”, ispričao je nekidan Hrvoju Tironiju iz 24 sata popularni Stojke.

Napadač u vlasništvu Nerazzurra nije baš zapalio svijet tijekom svog vremena s Toskancima. Uzvrat povjerenja samo dvama pogocima tijekom cijele sezone svakako je ispod očekivanja. Istovremeno, Satriano je i dalje bio stalan u momčadi cijelu sezonu (35 nastupa), bilo da je startao od početka, bilo ulazio s klupe.

Sada Inter mora donijeti odluku o budućnosti mladog Urugvajca. S jedne strane, postoji nekoliko momčadi u Serie A koje su pokazale interes za Satriana. Novopromaknuti klubovi posebno su zainteresirani, a Frosinone i Cagliari se navodno nadaju da će potpisati posudbu s mladićem iz Montevidea. Međutim, sada se čini, javljaju Talijani, da će Urugvajac otići u inozemstvo. Dinamo Zagreb bio je klub koji se javio s velikim interesom za potpisivanje Satriana na posudbu.

Prema Skyju, Inter i Dinamo gotovo su dogovorili sporazum. Spremni su umočiti pero u tintu i potpisati posudbu. Međutim, sam igrač tek treba odobriti transfer. Međutim, kada to učini, Satriano bi trebao moći brzo završiti svoj dolazak.

Krajem ovog mjeseca Dinamo će igrati u kvalifikacijama za Ligu prvaka, s boljim iz dvoboja tbiliškog Dinama i Astane. Hrvatski bi klub želio imati Satriana u svojoj momčadi do tih utakmica. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Martin SatrianoDinamo ZagrebPetar StojanovićEmpoliLjetni prijelazni rok 2023Inter

Ostale Vijesti