REUTERS/Benoit Tessier
REUTERS/Benoit Tessier

Skupština će glasovati o prijedlogu da se Real Madrid City zove 'Ciudad Real Madrid Florentino Pérez'

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 27.10.23. | 09:57

To je zahtjev više od 1000 predstavnika članova kluba (sociosa)

Kao što je Marca najavila prošlog kolovoza, Valdebebas Sports City bit će preimenovan u Florentino Pérez u slučaju da članovi odbora ratificiraju zahtjev koji je podnijelo 1.000 reprezentativnih članova kluba (sociosa) da se stadionu u trening kampu Kraljevskog kluba prizna ime sadašnjeg predsjednika Los Blancosa. Sastanak 'bijelog senata' zakazan je za jutro u subotu, 11. studenog.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Florentino Pérez uvijek se opirao ovoj vrsti priznanja, ali ovom prilikom nije imao drugog izbora nego ga prihvatiti zbog zahtjeva članova, koji, kao što je navedeno u Statutu kluba, to mogu zatražiti (članak 28. Statuta Društva) . Zapravo, na nekoj Skupštini, jedan od članova koji je izašao razgovarati s ostalim delegatima predložio je nešto slično, što je okolnost koju je Upravni odbor dosad uvijek odbijao.

Uz odobrenje financijsog plana iz prošle sezone i onog planiranog za sezonu 2023./24., sve to, u okviru Redovne skupštine, na izvanrednoj je predloženo imenovanje Joséa Martíneza Pirrija, novim počasnim predsjednikom Real Madrida.

Skupština kluba također razmatra predloženi sporazum o produljenju ovlaštenja Upravnom odboru da se zaduži kako bi financirao radove na preuređivanju Santiago Bernabéua.

Podsjećamo, u subotu u 16.15 u Barceloni se igra El Clasico, na Montjuicu (Arenasport).



Tagovi

Florentino PerezReal Madrid

Ostale Vijesti