Škriniar: Razgovarao sam s Brozom, ni Hrvati nisu sretni što se igra u Rijeci

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 13.11.19. | 09:11

Stup obrane sovačke reprezentacije, Milan Škriniar, priznao je tamošnjim medijima kako ni oni, ali ni hrvatski reprezentativci nisu oduševljeni što će se igrati na Rujevici.

Interov stoper nije propustio ni minute ni jedne utakmice ove sezone za klub i nacionalnu vrstu, a vjerojatno najteži ispit ove sezone očekuje ga u subotu na Kvarneru.

„Veselim se utakmici, ne samo ja, nego svi naši igrači. Nakon debakla u prvom susretu s Hrvatima, mnogi su nas već otpisali s Europskog prvenstva, ali nadamo se kako će ovaj put priča ići drugačije. Odigrali smo dobro protiv Walesa i moramo nastaviti u tom ritmu. Hrvati će imati psihološku prednost, sigurno će imati puno više samopouzdanja od nas, zbog uvjerljive pobjede 4:0 u Trnavi, ali ne smijemo se uplašiti i ne smijemo odustati,“ rekao je Milan Škrinjar, koji će u izostanku Domagoja Vide i Dejana Lovrena na hrvatskoj stranic, vjerojatno biti najbolji stoper na terenu.

„Gubitak takvih igrača teško bi nadoknadile i jače reprezentacije od Hrvatske. Sjajni su igrači i naše šanse rastu jer ih nema,“ rekao je Škriniar, pa se dotaknuo goruće teme.

„Rujevica? Nadao sam se kako ćemo igrati na boljem stadionu. Razgovarao sam s klupskim suigračem Marcelom Brozovićem i kaže mi kako ni oni nisu sretni što moraju igrati na tako malom stadionu. Ali to sad više ne možemo promijeniti i nadamo se da će nas doći podržati naši navijači,“ zaključio je svoj intervju za slovački Sport 7.

(Foto: Reuters)

 


Tagovi

Milan SkriniarHrvatska nogometna reprezentacijaSlovačka nogometna reprezentacijaKvalifikacije za Euromeđunarodni nogometNogomet

Ostale Vijesti