Eduard Vinatoru/PIXSELL
Eduard Vinatoru/PIXSELL

Skočić objavio popis mladih Vatrenih: Iznenađenje u obrani, dva vratara Osijeka i 'atomski' napad!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 04.10.23. | 15:13

Kvalifikacije za EURO se nastavljaju 13. listopada protiv Grčke u Tripoliju te 17. listopada protiv Bjelorusije u Velikoj Gorici.

Izbornik mlade hrvatske U21 reprezentacije Dragan Skočić objavio je popis igrača za predstojeće utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Grčke (13. listopada, Tripoli) i Bjelorusije (17. listopada, Velika Gorica).

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Na Skočićevom popisu našli su se sljedeći igrači:

VratariNikola Čavlina (Lokomotiva), Franko Kolić (Posušje, posudba iz Osijeka), Tin Sajko (Vukovar 1991, posudba iz Osijeka).

BraničiNiko Sigur (Hajduk), Mauro Perković (Dinamo), Antonio Tikvić (Udinese), Maro Katinić (Sharjah), Dino Grozdanić (Asteras Tripoli), Luka Škaričić (Varaždin).

Vezni igračiVeldin Hodža (Rijeka), Martin Baturina (Dinamo), Luka Sučić (RB Salzburg), Marko Soldo (Gorica, posudba iz Dinama), Leon Belcar (Varaždin), Domagoj Bukvić (Osijek). 

NapadačiGabriel Vidović (Dinamo, posudba iz Bayerna), Mateo Lisica (Istra 1961), Stipe Biuk (Los Angeles), Marin Ljubičić (LASK), Dion Drena Beljo (Augsburg), Roko Šimić (RB Salzburg), Matija Frigan (Westerlo).

“Poslije uspješnog starta i pobjede na Farskim otocima, očekuju nas dvije utakmice u kojima ćemo nastojati nastaviti trend pozitivnih rezultata u novom kvalifikacijskom ciklusu. Početak je uvijek vrlo bitan, nadam se da će igrači na okupljanje doći zdravi, željni rada i novog dokazivanja. Vjerujem da će na pravi način odgovoriti novim izazovima”, rekao je izbornik Dragan Skočić.

Skočić je iznenadio pozivom upućenom prema Dini Grozdaniću, 20-godišnjem stoperu, a po potrebi i lijevom beku, Asteras Tripolija, kojem se pridružio prije dvije godine. Grozdanić je ranije igrao za juniore Dinama, a dosad nijednom nije imao čast odjenuti na sebe crveno-bijele kvadratiće u mlađim uzrastima.

Reprezentacija će se okupiti u ponedjeljak, 9. listopada u Velikoj Gorici, gdje će trenirati do polaska u Grčku u večernjim satima srijede. Po povratku iz Grčke reprezentacija će opet boraviti u Velikoj Gorici, gdje će u utorak, 17. listopada ugostiti Bjelorusiju. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Euro U21Hrvatska U21Dragan Skočić

Ostale Vijesti