PIXSELL
PIXSELL

Skauti Barcelone, Atalante i Genka gledali Toplakovog igrača u Kustošiji!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 14.04.23. | 15:33

Predstavnici eminentnih europskih klubova najavili su su uredno u klupskoj administraciji Kustošije za dvoboj s Rudešom

Čini se kako su i niželigaške utakmice u Hrvatskoj postale privlačne za skaute. Naime, na današnjem dvoboju Kustošije i Rudeša, organizatori su zaprimili zahtjeve predstavnika Barcelone, Eintracht Frankfurta, Atalante i Genka!

Uredno, na faks se najavilo ugledno društvo skauta i pri tome izazvalo poprilično čuđenje. Iako je hrana u “Lampionu” vrhunska, sumnjamo da je gastronomska ponuda u sklopu stadiona Kustošije privukla skaute…


Naime, čini se da Samir Toplak u svojim redovima ima dragulj koji je zahvaljujući menadžerskim vezama Andyja Bare privukao respektabilnu skautsku svitu u Zagrebačku ulicu.

Saznajemo kako je predmet njihova zanimanja Mikayli Ngor Faye (18) lijevi stoper koji može igrati na poziciji lijevog beka novo je otkriće. Tek punoljetni Senegalac stigao je u veljači u zapadni dio Zagreba. Prema jednoj od verzija, imao je u džepu stipendijski ugovor s Marseilleom ali ga je agent uvjerio kako je za njegov razvoj bolje da se na Europu adaptira u Hrvatskoj. Očito je Faye opravdao preporuke jer je postao neizostavan član momčadi koju vodi Samir Toplak. I u kojoj se očito neće previše zadržavati sudeći po zanimanju koje je Faye izazvao… (al)



Tagovi

Samir ToplakKustošijaAndy Bara

Ostale Vijesti