Reuters/Carl Recine
Reuters/Carl Recine

Skandal trese Olimpiju: Izbacili bivšeg vratara Inter Zaprešića i raskinuli mu ugovor

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 28.07.21. | 08:27

Klub je objavio da su neki igrači prekršili disciplinska pravila

Slovenskog prvoligaša, ljubljansku Olimpiju trese skandal na pripremama na Bledu. Klub trenutno skriva informacije od javnosti, ali su prije nekoliko dana objavili kako su neki igrači prekršili disciplinska pravila i da će biti suspendirani.

Mediji iz susjedstva donijeli su priču kako je uzrok tome silovanje maloljetnice od strane tri igrača Olimpije na Bledu. Naime, kako se moglo vidjeti tijekom utakmica iza službene objave kluba trener Savo Milošević nije računao na Radivoja Bosića, Mihaila Perovića i Žigu Frelih, a klub za njihov izostanak nije dao nikakvo službeno objašnjenje.

Međutim, priča je dobila nastavak objavom Olimpije da Žiga Frelih napušta klub koji je prošle sezone bio prvi vratar s 39 nastupa u svim natjecanjima, a zvao ga je i Matjaž Kek u reprezentaciju.

Olimpija je na svojim stranicama kratko izvijestila da je raskinula ugovor s Frelihom: "Nogometni klub Olimpija Ljubljana objavljuje da se rastao od vratara Žige Freliha. 23-godišnjak je prošle sezone za Olimpiju odigrao 39 utakmica i osvojio Pivovarna Union Cup", škrto su poručili iz kampa Zmajeva .

23-godišnji vratar je u Olimpiju stigao iz Inter Zaprešića u kojem je proveo godinu dana, a došao je 2019. iz matičnog Krškog.


Tagovi

žiga FerlihOlimpija LjubljanaSlovenska nogometna ligaSlovenska nogometna reprezentacijaslovenski nogometni savez

Ostale Vijesti