Action Images
Action Images

Sjećate li se lika koji je zabio dva Realu? Danas neće igrati zbog mjesta u busu

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 24.11.20. | 10:46

Zdrav je, ali neće biti na raspolaganju, potvrdio je neizravno bizarnu priču njegov trener.

Napadač Club Bruggea Emmanuel Dennis najvrjednija je špica na popisu igrača Club Bruggea koja je danas trebala igrati protiv dortmundske Borussije, međutim propustit će taj okršaj u Ligi prvaka jer mu „nisu dali sjesti na sjedalicu u busu na kojoj inače sjedi“. To je naslov koji dominira belgijskim novinama jutros. Kako je on reagirao shvativši kako neće sjediti na „svom mjestu“? Ustao se i ljutito izašao iz busa prije nego su krenuli.

„Zdrav je, ali neće biti na raspolaganju,“ rekao je njegov trener Philippe Clement neizravno potvrdivši bizaran incident. „Nije poštovao klupska pravila, to je sve što ću reći. Radije bih se koncentrirao na igrače koji su mi na raspolaganju za večeras.“

Belgijski mediji Clementa su predstavili kao vrlo strogog trenera koji sve radi po pravilima i čini se da mu Dennisovo infantilno ponašanje nije dobro sjelo.

Nigerijski internacionalac za sebe kaže kako uživa u velikim utakmicama pa će ga ovo isključenje i ne igranje večeras protiv Borussije u Dortmundu u Ligi prvaka pogoditi više od bilo koje druge kazne. Gore navedenu tvrdnju dokazao je prošle sezone na Santiago Bernabeu kad je zabio dva komada u remiju protiv Real Madrida 2:2, a ove sezone zabio je jedan Zenitu.


Tagovi

Emmanuel Denis

Ostale Vijesti