REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

Sjajni Mađari slomili Nijemce, Englezi ispali iz elitne skupine (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 23.09.22. | 22:17

Mađarsku je do pobjede odveo Szalai majstorskim pogotkom

Nevjerojatni Mađari skinuli su i Nijemce! Nakon što su dva puta svladali Engleze, izgubili od Talijana i remizirali s Nijemcima, sada su usred Leipziga pobijedili Njemačku fenomenalnim pogotkom Adama Szalaija iz 16. minute.

Očito kako Mađari nisu one hit wonder, susjedi su doista izrasli u sjajnu reprezentaciju, a koja rado skida skalpove onim najvećim reprezentacijama. Pa tko je uoči početka Lige nacija i skupine u kojoj se nalaze Talijani, Englezi i Nijemci dao i milimetar šanse mađarskoj reprezentaciji?

Ali nakon pet kola Mađari drže vrh skupine smrti i u posljednjem će kolu u srazu s Talijanima i to na domaćem terenu odlučivati o prvom mjestu.

A utakmicu protiv Nijemaca na kraju je odlučio Szalai u 17. minuti ibrahimovićevskim potezom. Dominik Szoboszlai je nabacio loptu iz kornera negdje na visinu prve stative, a Szalai je u skoku, vanjskim dijelom kopačke pogodio od gredu i u mrežu Nijemaca-

Sjajan pogodak pogledajte OVDJE.

Do kraja utakmica su Nijemci pokušavali uzvratiti Mađarima, imali su gotovo 70 posjeda lopte, ali su ostali sterilni pred suparničkim golom.

U drugoj utakmici iste skupine, u tvrdoj utakmici, Talijani su uspjeli slomiti Engleze i to golom Raspadorija u 68. minuti utakmice.

Ovim porazim, Englezi su ostali bez pobjede u do sad odigranih pet utakmica Lige nacija zbog čega su ispali iz elitne skupine Lige nacija, dok je Talijanima ovo druga pobjeda u skupini. (pz)

Liga nacija, skupina A3

23. rujna

Njemačka - Mađarska 0:1

Italija - Engleska 1:0

26. rujna

Engleska - Njemačka, 20.45

Mađarska - Italija, 20.45


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

MađarskaengleskaNjemačkaItalijaLiga nacija

Ostale Vijesti