Sjajne vijesti za novopečenog HNL prvoligaša: Dva od tri najvažnija igrača produžili ugovore

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 10.06.20. | 20:13

Klub sa Šubićevca radi kadrovsku križaljku za povratničku sezonu.

Odlična vijest za navijače novog-starog HNL prvoligaša.

HNK Šibenik je objavio da je produžio ugovore s dvojicom od tri najbitnija igrača za sljedeću sezonu. Riječ je o vrataru Nediljku Labroviću i krilnom napadaču Princeu Ampemu Obengu.

Dijete sinjskog Junaka, koji je dio dječačke karijere proveo u Hajduku, 20-godišnji Labrović, jedna je od glavnih uzdanica na vratima šibenske momčadi.  Uz njega, brzonogi ganski nogometaš s 22 godine na leđima nositelj je igre u napadu kluba sa Šubićevca.

Ovaj dvojac, koji je uz 18-godišnjeg Marka Bulata, najvažniji dio momčadi trenera Krunoslava Rendulića, produžio je suradnju na jednu godinu te sigurno ostaju na Šubićevcu do 2021. godine.

Dodajmo da je Obeng u 18 ovosezonskih nastupa u Drugoj HNl upisao četiri gola i tri asistencije, a prvi golman Labrović do sada je upisao i dva nastupa za hrvatsku U20 reprezentaciju.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnksibenik%2Fposts%2F1768425333300414&width=500" width="500" height="683" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Prince Ampem ObengNediljko LabrovićHrvatska u20 nogometna reprezentacijaNK ŠibenikDruga HNL

Ostale Vijesti