Sjajne vijesti za Bjelicu: Pouzdani branič potpisao novi ugovor s Dinamom

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 13.02.20. | 12:49

Sjajne vijesti s Maksimira.

Desni bek Dinama i slovenske reprezentacije Petar Stojanović potpisao je produženje suradnje s klubom iz Maksimira. Stojanović je jedan od najdugovječnijih stanovnika svlačionice prve momčadi.

Otkako je stigao iz Maribora u siječnju 2016., popularni Stoja upisao je 145 službenih nastupa za Dinamo. Može se pohvaliti s tri naslova prvaka države, dva nacionalna Kupa te Superkupom. Stojanović je sudjelovao u grupnoj fazi Lige prvaka u sezonama 2016/17. i 2018/20., a dao je obol lanjskoj europskoj sezoni u kojoj je naš klub igrao proljetni dio Europa lige.

"Kada smo krenuli pričati o novom ugovor, nisam niti sekunde dvojio. Nekako sam se našao u ovome klubu i zaista uživam u svakoj sekundi provedenoj u Maksimiru i Zagreb", rekao je Stojanović po potpisu novog ugovora koji ga veže uz Dinamo do 2024. godine.

Od igrača kojima istječe ugovor na kraju sezone, Dinamo još samo treba riješiti status Kevina Theophilea - Catherinea. 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/1kcpwS0N54I" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

(foto: Pixsell)


Tagovi

Petar Stojanović

Ostale Vijesti