Matija Habljak/Pixsell
Matija Habljak/Pixsell

Simon Sluga sve bliži 'jedinici' protiv Dinama u Maksimiru

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 06.08.22. | 14:29

Prvi vratar Ludogoreca Padt, zbog lošije forme i ozljede upitan je za uzvrat pa bi na vratima mogao biti povremeni hrvatski reprezentativac

Ante Šimundža, trener Ludogoreca, ostao je već bez dvojice igrača uoči uzvrata trećeg pretkola Lige prvaka s Dinamom u Maksimiru u utorak. Prvi napadač Pieros Sotiriou otišao je u japansku Hiroshimu, a strijelac pogotka iz Razgrada Bernard Tekpetey ima tri žuta kartona i neće ga biti protiv Modrih. A morat će, čini se, u Zagreb i bez prvog vratara Padta. Podsjetimo, on je zamijenjen na poluvremenu zbog ozljede, umjesto njega ušao je Simon Sluga, povremeni hrvatski reprezentativac i bez greške odradio susret do kraja. Padt je, osim ozljede, pokazao i lošu formu, drugi Dinamov gol bio je njegov autogol, a općenito nije obranio ništa vrijedno spomena. Pa je sad, zbog kombinacije ozljede i loše forme, Sluga sve bliži 'jedinici' protiv Dinama u Maksimiru. Što za Ludogorec ne mora biti loše, naprotiv.

Dobra je vijest za Šimundžu i što mu se vraća defenzivni vezni Show, koji je prvu utakmicu propustio zbog kartona, ali bi i ovaj susret mogao propustiti Portugalac Goncalves, koji je još uvijek ozlijeđen. Inače, za razliku od Dinama, Ludogorec je odgodio svoj prvenstveni dvoboj između dviju europskih utakmica, susret protiv Slavije igrat će naknadno. (T.N.)


Tagovi

GNK DinamoLiga prvakaLudogorecSimon Sluga

Ostale Vijesti