VINCENT WEST/Action Images
VINCENT WEST/Action Images

Simon Rožman dobio otkaz?

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 18.09.21. | 13:43

Njegov kraj suradnje sa slovenskim velikanom neodoljivo podsjeća na rastanak Bjelice i Dinama.

Prema informacijama slovenskog Dela, bivši trener Rijeke Simon Rožman dobio je otkaz na klupi Maribora.

Ono što se dalo naslutiti da je u pripremi po prethodnim potezima uprave Maribora danas bi trebalo biti i službeno potvrđeno. Rožman nije imao povjerenje Marka Šulera te je bivši reprezentativac Slovenije, a danas sportski direktor Maribora, 'u rukavicama' htio reći Rožmanu da na njega više ne računa.

Ističemo, Rožmanov odlazak još uvijek nije službeno potvrđen od strane Maribora, ali Delo ističe kako je sve gotovo. Prema njihovim informacijama, Rožman neće danas voditi Maribor u prvenstvenom ogledu protiv Mure (20:15 sati)

Naime, prošlog je tjedna Šuler odlučio dati otkaz Alešu Kačičniku, dugogodišnjem asistentu Rožmana te na njegovo mjesto postavio 'svojeg čovjeka' Radovana Karanovića. Rožman je, dakle, privremeno ostao trener, dok je prvi pismo zahvale dobio čovjek od njegovog najvećeg povjerenja.

Na gotovo pa identičan način, iako ne iz istih razloga, se uprava Dinama svojevremeno odlučila zahvaliti Nenadu Bjelici na svemu što je napravio za klub. Podsjećamo, prije nego li je Bjelica došao u Maksimirsku 128 dogovoriti raskid suradnje, iz Dinama su odlučili raspustiti njegov cijeli stožer, čime su današnjem treneru Osijeka odlučili pokazati jasnu poruku da na njega više ne računaju.

Nakon osam prvenstvenih kola, Maribor je četvrta momčad prvenstva s 13 osvojenih bodova. Rožman je dosad na klupi Maribora odradio 22 utakmice te skupio 10 pobjeda, tri remija i devet poraza uz gol razliku 28:28.


Tagovi

Simon RožmanHNK RijekaRijeka

Ostale Vijesti