Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Šimić bi trebao ostati u Lokomotivi barem do zime, dogovaraju se posljednji detalji

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 05.07.21. | 09:38

Lokomotiva ima ponudu od 4 milijuna eura na stolu

Lokomotiva je odradila desetodnevne pripreme u Nizozemskoj. Tamo su imali dobre uvjete za pripremu, a odradili su i tri utakmice od čega dvije s jakim protivnicima Club Bruggeom i Vitesseom. Novi trener Silvijo Čabraja zadovoljan je prvim dijelom priprema, a sada slijedi nastavak u Zagrebu do početka HNL-a.

Odigrat će Lokomotiva još dvije pripremne utakmice, protiv Gorice na Kajzerici i Tuzle City u Kranjčevićevoj. U prve četiri utakmice zabili su 11 golova, primili šest, a nadareni napadač Roko Šimić postigao je četiri gola u tim utakmicama.

On se prošle sezone afirmirao kao prvi izbor za napadača, a i uovim pripremama pokazao je odličnu formu. Za njegove usluge odavno je zainteresiran Red Bull Salzburg koji je nedavno poslao tešku ponudu na Kajzericu od oko četiri milijuna eura. Lokomotiva još nije odgovorila Austrijancima, ali čini se da je transfer neizbježan.

„Još moramo riješiti neke potankosti, ali što god bude, najvažnije je da će Šimić ostati s nama do zime. To je najbolje i za klub, i za Roka, koji će se kod nas razvijati na najbolji način.“, izjavio je direktor Lokomotive Božidar Šikić za Sportske novosti.

Lokomotiva još čeka odgovor Josipa Pivarića o produženju ugovora. Trenutno trenira s momčadi, a u slučaju da ne bude imao neku bolju ponudu ostat će s Lokosima.

Ono što je sigurno je da za Lokomotivu više neće nastupati grčki stoper Papadopoulos. Iako ima ugovor do zime odlučio je da neće ostati u Zagrebu već će odlučiti između nekoliko ponuda koje ima na stolu.


Tagovi

Roko ŠimićLokomotiva ZagrebHNLJosip PivarićKyriakos Papadopoulos

Ostale Vijesti