REUTERS/Friedemann Vogel
REUTERS/Friedemann Vogel

Simeone želi hrvatskog reprezentativca ovog ljeta u redovima Atletica

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 17.07.21. | 09:26

Mogao bi hraniti loptama Suareza

Protekla sezona bila je uspješna za Atletico Madrid s naslovom La Lige. Veći dio prvenstva bili su uvjerljivo prvi, ali do kraja se prednost počela topiti pa su ipak u konačnici osvojili. Dalo se primijetiti da Atletico nema dovoljno širok kadar da bi imao rezultat na više frontova poput rivala Barcelone i Real Madrida, koji su svojim kiksevima omogućili tituli Atleticu.

Stoga je Simeone sastavio listu igrača koje će pokušati dovesti u ovom prijelaznom roku, a kako piše Mundo Deportivo, na toj listi je i hrvatski krilni igrač Josip Brekalo. Wolfsburgov 23-godišnjak na meti je nekoliko klubova kojima se sada priključio i Atletico. Ranije se spominjao interes Milana, Bayerna, Napolija, Intera, Fiorentine i Leedsa koji je prema pisanju Engleza najviše zagrizao za Hrvata.

Mogla bi to biti borba između dva argentinska trenera za hrvatsko krilo. Marcelo Bielsa želi dobar rezultat u Premier ligi ove sezone, a to znači minimalno ulazak u Europu. Da bi do toga došao bit će mu potrebno nekoliko pojačanja.

S druge strane, Wolfsburg je spreman pustiti Brekala i na posudbu od ljeta 2022. godine s pravom otkupa za 18 milijuna eura. Fleksibilnost Vukova mogla bi privući još zainteresiranih za hrvatskog reprezentativca.


Tagovi

Josip BrekaloMarcelo BielsaDiego SimeoneAtletico MadridLa Liga

Ostale Vijesti