Reuters/Peter Cziborra
Reuters/Peter Cziborra

Silva: "Pitao sam Dybalu dolazi li u Chelsea, ali nije mi odgovorio na poruku"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 09.07.23. | 19:49

Argentinac je brazilskom stoperu prodao popularnog "sinišu"

Još uvijek nije sasvim jasna klupska situacija Paula Dybale. Nakon što je prošlog ljeta Juventus zamijenio Romom, pa zatim doživio bogovski doček u Vječnom gradu, argentinski ofenzivac navodno intenzivno promišlja o svojoj budućnosti. Ugovor s Romom mu vrijedi do 2025. godine, a engleski mediji ga zadnjih dana često sele na – Stamford Bridge.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Navodno mu Chelsea, koji je u svojevrsnoj fazi provjetravanje svlačionice i djelomične rekonstrukcije momčadi, nudi jako dobre uvjete, a i novi trener Mauricio Pochettino smatra kako su mu u sastavu potrebne mogućnosti koje bi sa sobom u London donio njegov sunarodnjak.

Potencijalni dolazak Dybale komentirao je i Thiago Silva. No Brazilac iskreno priznaje kako mu je Dybala prodao popularnog „sinišu“ – poruka je viđena, ali je ostala neodgovorena.

„Pitao sam ga je li istina dolazi li u Chelsea, ali nije mi odgovorio. On je vrhunski igrač, bio bi ogromno pojačanje za nas“, ustvrdio je Silva.

Inače, Transfermarkt Dybalu procjenjuje na okruglih 30 milijuna eura, što je za gazdu Plavaca Tedda Boehlyja pravi sitniš u usporedbi s onim što je sve poplaćao u posljednjim prijelaznim rokovima. Dakle, zapelo ja na igračevoj strani. Što li to točno mori Argentinca u ovoj priči nije sasvim jasno, ali stvar bi se mogla raščistiti u narednim danima. (pz)



Tagovi

ChelseaThiago SilvaPaulo DybalaLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti