AMMAR AWAD/Action Images
AMMAR AWAD/Action Images

Show u Rusiji: Deset golova na utakmici, bivši hajdukovac upisao hat-trick asistencija

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 17.11.21. | 20:58

Podjela bodova uz nevjerojatan rezultat.

Zaista luda utakmica odigrana je u 23. kolu ruske druge lige, Kuban Krasnodar je na svom terenu rezultatom 5:5 podijelio bodove s Alanijom iz Vladikavkaza. U dresu domaće momčadi tri asistencije upisao je bivši veznjak Hajduka i BiH reprezentacije Tino Sven Sušić.

Bio mu je ovo službeni debi u novom klubu za koji je kao slobodan igrač potpisao prošlog mjeseca, nakon što je ljetos raskinuo suradnju s FK Sarajevom. Podsjetimo, Sušić je dres Hajduka nosio od 2012. do 2016. godine. Dio je momčadi koja je pod vodstvom Igora Tudora osvojila posljednji trofej splitskih Bilih, Hrvatski kup prije osam godina.

U Hajduku je ujedno igrao i najbolji nogomet karijere, upisao je 27 golova i 24 asistencije u 134 nastupa, te postao standardni BiH reprezentativac, a spominjao se i u konktestku prelaska u Lige petice.

Puni potencijal ipak nije ostvario. Nakon transfera u Genk lutao je klubovima iz Izraela, ponovno belgije, Nizozemske, Austrije, a potom se vratio i u rodno Sarajevo.

Sada povratak u staru formu traži u drugom rangu ruskog nogometa, a ako nastavi kako je započeo u debiju, sigurno ćemo uskoro opet pisati o ovom 29-godišnjaku. Njegova momčpad trenutno ne stoji najbolje i nalazi se u zoni ispadanja.



Tagovi

Tino Sven SušićKuban Krasnodar

Ostale Vijesti