Sharbini produžio ugovor do 2018., Kvržić na posudbi u Speziji

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 29.07.15. | 17:04

Rijeka je objavila kako je s Anasom Sharbinijem potpisala novi trogodišnji ugovor, dok Zorana Kvržića šalje na posudbu u Speziju.

Krilni ofenzivac Kvržić do kraja sezone seli u Spezia Calcio u kojem je već boravio u drugom dijelu prošle sezone i gdje je pomogao talijanskom drugoligašu da izbori kvalifikacije za Serie A.

Za Rijeku je od sezone 2013./14. sakupio 77 nastupa i postigao 13 pogodaka.

Dokapetan Rijeke i hrvatski reprezentativac Anas Sharbini je pak produljio suradnju s Rijekom na još tri godine. Potpisao je novi ugovor do 2018. godine.

Izrazito nam je drago što je Anas Sharbini potpisao novi ugovor, riječ je o igraču poniklom u našoj školi nogometa, dokapetanu momčadi i reprezentativcu. O njegovim igračkim kvalitetama nije potrebno trošiti riječi. Sa Sharbinijem ova momčad ima dimenziju više i želimo da bude važan dio uspjeha koje ćemo, siguran sam, ostvarivati u budućnosti“, izjavio je sportski direktor Rijeke Srećko Juričić.

Zadovoljan je i Sharbini.

Teško mi je i reći koliko sam sretan. Svatko tko me poznaje zna koliko ja volim Rijeku i koliko želim da ova momčad bude najbolja u Hrvatskoj. Nadao sam da će se ovo dogoditi, a prije svega se zahvaljujem klubu na povjerenju. Ovo je moj novi početak, a planiram s Rijekom još puno toga napraviti“, istaknuo je Anas Sharbini.

(Foto: NK Rijeka)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Anas SharbiniZoran KvržićRijekaPrva HNLdomaći nogomet

Ostale Vijesti