JENNIFER LORENZINI/Action Images
JENNIFER LORENZINI/Action Images

Senzacija u najavi: Jurić preuzima Milan!?

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 28.04.21. | 18:01

Eminentna Gezzatta dello Sport piše kako je Pioli na korak do otkaza.

Senzacija iz Italije!

Ukoliko je vjerovati talijanskim medijima, točnije najvećem i najtiražnijem tamošnšnjem sportskom tisku, Gazzetti dello Sport, postoji realna mogućnost da Ivan Jurić dogodine bude trener Milana.

Naime, Stefano Pioli na korak je do otkaza, a o svemu će odlučivati rezultati u završnici prvenstva.

Podsjetimo, Pioli je Milan preuzeo u listopadu 2019. godine. U 83 utakmice na klupi talijanskog velikana zabilježio je 46 pobjeda, 21 remi i 16 poraza, a budući da je u posljednje dva susreta zabilježio dva neočekivana poraza (Sassuolo, Lazio), talijanski mediji pišu kako mu je uprava okrenula leđa te će mu izvršni odbor okrenuti palac dolje u slučaju da nastavi u tom ritmu do kraja sezone.

Milan je trenutno peta momčad Serie A, iako je važno naglasiti kako su bodovno izjednačeni s Juventusom i Napolijem koji su bolje plasirani zbog gol razlike. Do kraja sezone ostalo je pet kola, a ukoliko Milan ne završi na nekom od mjesta koje ih dogodine vodi u Ligu prvaka (1. – 4.) sigurno će dobiti otkaz.

Kao prvog kandidata za klupu Milana Gazzetta navodi Ivana Jurića, 45-godišnjeg Splićanina koji radi odličan posao na klupi Verone. Iako je Jurić zabilježio tri poraza u posljednje tri utakmice, njegov status u gradu Romea i Julije nije se nimalo promijenio. Mnogi vjeruju da je on glavni razlog zašto Verona već drugu godinu zaredom igra jako dobar nogomet, a gotovo svi talijanski treneri o Hrvatu imaju samo riječi hvale.

Osim Jurića, kao mogući nasljednjik Piolija spominje se i Max Allegri, ali Talijani navode kako je on ipak bliži klupi Juventusa budući da je gotovo pa sigurno da Pirlo neće voditi Juventus i sljedeće sezone.


Tagovi

Ivan JurićMilanStefano PioliHellas VeronaVerona

Ostale Vijesti