Action Images / Andrew Couldridge
Action Images / Andrew Couldridge

Senzacija u Makedoniji: U Gostivar stiže sjajni veznjak koji za Les Bleuse ima 52 nastupa!?

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 08.12.23. | 19:16

Prava transfer bomba!

Makedonski Gol objavio je vijest koja nije odjeknula samo u Makadoniji i susjedstvu, već diljem europskog kontinetna! Naime, prema njihovim informacijama, boje Gostivara uskoro bi mogao braniti Mathieu Valbuena, 39-godišnji Francuz koji je u dresu Les Bleusa skupio čak 52 nastupa.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Omaleni veznjak ovog je ljeta preselio u ciparski Apollon nakon četiri godine u Olympiacosu. Dosad je u ciparskom prvenstvu u 13 nastupa skupio dva pogotka i jednu asistenciju, a budući da je po dolasku potpisao jednogodišnji ugovor, on je o ovog siječnja slobodan pregovarati s drugim zainteresiranim klubovima bez prethodne dozvole Apollona.

To bi mogao iskoristiti Gostivar u kojem odnedavno vlada turski kapital. Prije dvije godine vlasništvo nad klubom preuzeo je Enes Usta, a njegovim dolaskom klub je procavao. Dosad je uložio više od pet milijuna eura , klub se vratio u Prvu ligu Makedonije, a ulaganja kontroverznog, ali ambicioznog biznismena vide se i na infrastrukturi budući da se renovira stadion, stigla je nova rasvjeta, semafor, hibridni travnjak…

Dovođenjem Valbuene svoje bi ambicije dodatno potvrdio, s tim da su iste svima postale prilično jasne kad je nedavno doveo bivšeg turskog reprezentativca Alpera Potuka te bivšeg igrača Gorice i Dinama, Iyayija Atiemwena.

Valbuena i Usta poznaju se još otkako je bivši francuski reprezentativac branio boje Fenerbahcea, a ranije je još u karijeri dubok trag ostavio u Lyonu, Dinamo Moskvi i posebno Marseilleu u čijem je dresu skupio 330 nastupa.

Gostivar je trenutno na sedmom mjestu Prve lige Makedonije, dok je nakon 17 kola vodeća Struga koja je prošle sezone osvojila svoj prvi naslov prvaka što je impresivan uspjeh za klub koji je osnovan 2015. godine.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Mathieu ValbuenaMakedonijaSjeverna Makedonija

Ostale Vijesti