NK Tomislav Drnje
NK Tomislav Drnje

Senzacija u 4.HNL: NK Tomislav doveo bivšeg igrača Rangersa koji je igrao protiv Akea, Iwobija i Denisa Suareza (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 08.02.21. | 18:28

Ima samo 26 godina, skupio je i jedan nastup za U-20 reprezentaciju Alžira, a igrao je i u prvoj ukrajinskoj ligi...

NK Tomislav iz Drnja nije odigrao jesen za pamćenje u Četvrtoj nogometnoj ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Nakon 14 odigranih utakmica, završio je na 13. mjestu među 15 klubova s 10 osvojenih bodova. Tomislav je upisao dvije pobjede, četiri remija i osam poraza, uz gol-razliku 20:24.

"Sigurno da smo svi u klubu očekivali, a i trebali više. Cilj na početku sezone nam je bio da budemo unutar prvih sedam mjesta. Nažalost, to nismo ostvarili", rekao je za klikaj.hr Mario Žuljić, mladi trener četvrtoligaša iz Drnja.

Klupske ambicije očito nisu zadovoljene, a kako se isti rezultati ne bi nastavili i u nastavku sezone, iz kluba su odlučili 'prionuti poslu' i u ovom prijelaznom roku osigurati nekoliko ozbiljnih pojačanja.

U klub su stigli 26-godišnji branič Adel Gafaiti i 22-godišnji krilni napadač Mohamed Rayane Matar.

Adel Gafaiti igrač je veoma zanimljivog životopisa. U mlađim kategorijama bio je član škotskog velikana Rangersa, dvije sezone proveo je u U-23 momčadi Norwicha, a baš je za to vrijeme igrao protiv igrača kao što su Nathan Ake, Alex Iwobi i Dennis Suarez. Iako je za mladu momčad Kanarinaca u dvije sezone skupio 43 nastupa i dva pogotka, igračku afirmaciju odlučio je potražiti okolnim putem pa je tako od ljeta 2016. do danas promijenio čak devet klubova!

Posljednji angažman imao je u engleskom niželigašu Wealdstoneu, a s NK Tomislavom iz Drnja dogovorio je suradnju do kraja sezone, baš kao Mohamed Rayane Matar, ali o njemu nema mnogo dostupnih informacija.

No, to nije sve. U klub je prije godinu dana stigao 27-godišnji Japanac Kensuke Enjo koji je prije dolaska u NK Tomislav igrao za posljskog drugoligaša Stomil Olszytn te 28-godišnji Talijan Eric Akassou koji je svojevremeno igrao za mladu momčad Torina (Primavera).



Tagovi

4. HNLHNLHNL ikoneniže hnl ligenogometni transferitransferi

Ostale Vijesti