Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Šemper odabrao klub, postaje konkurencija europskom prvaku

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 10.08.21. | 10:55

Nakon bankrota Chieva postao je slobodan igrač

Donedavni golman mlade hrvatske reprezentacije Adrian Šemper posljednje tri sezone provo je u talijanskom Chievu. Međutim, momčad iz Verone doživjela je bankrot te je izbačena u četvrti rang, a to znači i odlazak većine igrača. Klub je osim Šempera napustilo još devet nogometaša, koji su se odjednom našli na burzi rada.

Šemper je svojim prezentacijama izgradio ime na Čizmi te je njegov ostanak u Italiji od početka bila jedina opcija. Posljednjih dana 23-godišnjeg vratar se povezivalo s čak pet klubova iz Serie A, među kojima su Sampdoria, Genoa, Cagliari, Torino, ali novi prvoligaš Salernitana.

Međutim, prema informacijama koje donosi dobro upućenog talijanskog novinara Nicolo Schira, Šemper je odabrao te bi od danas trebao postati novi igrač Genoe. Donedavni mladi reprezentativac Hrvatske trenutno se nalazi u Genovi na liječničkom pregledu te bi ukoliko sve prođe uredu u popodnevnim satima trebao staviti potpis na suradnju s talijanskim prvoligašem.

Genoa je ovog prijelaznog roka dovela talijanskog reprezentativca i svježeg prvaka Europe Salvatorea Sirigua, koji će zasigurno imati prednost barem na početku. Međutim, u klubu 23-godišnjeg Šempera vide kao zalog za budućnost te se od njega očekuje da u skorašnje vrijeme ipak preuzme jedinicu od 34-godišnjeg veterana.


Tagovi

Adrian ŠemperChievoGenoaSerie ASalvatore Sirigutransferi

Ostale Vijesti