NK Varaždin
NK Varaždin

Šego: "Znamo da nas čeka puni Poljud, ali pritisak je na Hajduku"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 10.11.23. | 12:30

Trener Varaždina te napadač uoči nedjeljnog ogleda s Hajdukom (16.30)

Nogometaši Varaždina u sklopu 15. kola HNL-a u nedjelju, 12. studenog u 16.30 sati gostuju kod Hajduka. Uoči tog ogleda, Varaždin se oglasio oko zdravstvenog stanja trenera Marija Kovačevića kojemu je dijagnosticiran karcinom, pa će i to biti dodatan motiv za njegove igrače na Poljudu, da za svog trenera odigraju nadahnutu partiju.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Bod protiv Dinama je uspjeh i to nam je nit voditelja za utakmicu protiv Hajduka. Hajduk je opet vodeći, euforija je ponovno na vrhuncu u cijeloj Dalmaciji i očekuje nas puni Poljud. Ne želimo se previše opterećivati, idemo guštati“, rekao je trener Varaždina čija je momčad doživjela samo dva poraza ove sezone od Hajduka i Slaven Belupa.

„Mi smo uz Rijeku momčad koja najmanje gubi. To je velika stvar. Čvršći smo i odgovorniji prema nazad, no moramo biti hrabriji prema naprijed“, dodao je Kovačević koji ponovno neće moći računati na ozlijeđene napadače Brodića i Vukušića.

No zato je tu Michele Šego koji je prvi izbor u vršku napada trenera Kovačevića.

„Neće biti jednostavno jer nas čeka puni stadion, no idemo uživati. Pritisak je na Hajduku“, ističe Šego, bivši igrač Hajduka koji je prošle i ove sezone igrao na poziciji lijevog i desnog krila, a sada je u samom vršku napada.

Najveća opasnost Hajduka je Marko Livaja.

„Ma to sam već sto puta isticao, jer riječ je o najboljem igraču lige. Pokušat ćemo ga limitirati, no Pukštaš i Sigur su vrlo opasni. Vidjelo se koliko su obojica nedostajali Hajduku kad su bili ozlijeđeni, naročito Pukštaš“, zaključio je Kovačević.



Tagovi

HNLNK VaraždinNK Hajduk SplitMario KovačevićMichele Šego

Ostale Vijesti