Josip Regović/PIXSELL
Josip Regović/PIXSELL

SASTAVI (Rijeka – Lokomotiva): Lepinjica, Smolčić i Galešić startaju kod domaćina, a Kulenović kod gostiju!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 20.08.23. | 20:09

Utakmica počinje u 21.05 sati

Nogometaši Rijeke na domaćoj Rujevici u 5.kolu HNL-a ugošćuju Lokomotivu. Nakon što su u četvrtak s 2-0 pobjedom protiv B36 Torshavna potvrdili prolazak u playoff Konferencijske lige, izabranici Sergeja Jakirovića danas će pokušati doći do svoje pete uzastopne pobjede u novoj sezoni. Lokomotiva je u sezonu ušla s porazom i remijem te će protiv Rijeke pokušati doći do svoje prve pobjede.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U početoj postavi kod Lokomotive našao se Sandro Kulenović koji je prekjučer i službeno predstavljen kao novi/stari igrač momčadi s Kajzerice gdje je stigao na novu posudbu iz Dinama.

Treneri Jakriović i Čabraja odlučili su se za sljedeće sastave:

Rijeka (4-2-3-1): Labrović – Smolčić, Galešić, Radeljić, Goda – Lepinjica, Selahi – Pašalić, Fruk, Janković – Ivanović

Lokomotiva (4-2-3-1): Čavlina – Vranjković, Mersinaj, Kalaica, Milićević – Marić, Bubanja – Kačavenda, Kanižaj, Stojković – Kulenović

 Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka kojem će pomagati Marjan Tomas (Vladislovci), Kristijan Novosel (Valpovo) i Mario Zebec (Cestica) dok su za VAR zaduženi Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina) i Jerko Crnčić (Vrbovec). Delegat susreta je Jure Zečević (Knin), suce će kontrolirati Mauro Tomišić (Pazin), a za sugurnost će ispred Saveza brinuti Jurica Jurjević.



Tagovi

HNK RijekaRijekaLokomotiva Zagreb

Ostale Vijesti