REUTERS/Thaier Al-Sudani
REUTERS/Thaier Al-Sudani

SASTAVI (Portugal – Švicarska): Ronaldo na klupi, Sommer ispred Kobela

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 06.12.22. | 19:11

Utakmica počinje u 20 sati, a možete ju gledati na HRT-u 2.

Cristiano Ronaldo živi najteže mjesece svoje karijere. Nakon što je ostao bez kluba, legendarni Portugalac sad je na teži način saznao ni da u reprezentaciji ne može raditi što ga je volja. Daleko od toga da je napravio puno toga za Portugal, ali od stare slave se ne živi…

Nije dobro reagirao na odluku Santosa da ga izvadi iz igre već u 65. Minuti utakmice protiv Južne Koreje, kamere su ga uhvatile kako je izborniku uputio nekoliko ‘sočnih psovki’, a iako se pričalo da je taj mali nesporazum riješen, izgleda kako mu Santos to nije zaboravio.


Ronaldo će tako protiv Švicaraca utakmicu započeti na klupi, a za Portugal će startati sljedeći igrači:

Portugal (4-3-3): Costa - Dalot, Pepe, Ruben Dias, Guerreiro - Fernandes, Carvalho, B. Silva - Otavio, Ramos, Felix

S druge strane, Yakin nema u svojim redovima Ronalda, a samim time nema ni tolikih problema. Uostalom, Švicarci su mirni, kod njih nema toliko kontroverzi, a budući da su u današnjem ogledu autsajderi, u utakmicu ulaze potpuno opušteno.

Jedino veće iznenađenje u početnoj postavi je izostanak Widmera, dok će na golu ipak startati Sommer, a ne Kobel kako su švicarski mediji predviđali.

Švicarska (4-2-3-1): Sommer - Fernandes, Schär, Akanji, Rodriguez - Freuler. Xhaka - Shaqii, Sow, Vargas - Embolo



Tagovi

Portugalska nogometna reprezentacijaŠvicarska nogometna reprezentacijaKatarKatar 2022Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.

Ostale Vijesti