Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

SASTAVI (Osijek - Rudeš): Smoje promijenio pola momčadi, Rudeš s Markovićem na vratima

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 07.10.23. | 14:45

Evo za koga su se treneri odlučili u susretu koji kreće u 16 sati, a prijenos je na Max Sport 1 kanalu.

Nakon silnih turbulencija u klubu i novih odlazaka, Osijek danas na svome Pampasu dočekuje fenjeraša Rudeš. Momčad sa zapada Zagreba ima tek jedan bod i sigurno nije favorit ovoga susreta, ali Osijek (ako to i je) mora čvrsto obraniti taj nazivn inače će se popaliti svi alarmi u klubu, osobito jer uprava još uvijek nije pronašla stalnog trenera.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, Smoje je tek v.d. dok ne dođe, najavljuje se - Zoran Zekić. On rješava rastanak s Albancima, Sakalj se nada da će ga uvesti u novu eru, a da će u međuvremenu pasti Rudešani pa tako barem flaster doći na ranu Slavonaca, a onda za Hajduk kreću nove pripreme pod novim trenerom, nadaju se.

S druge strane, gosti ovo vide kao priliku za prikupljanje novih bodova. Pokolebani Osijek njihova je ranjena antilopa i koju priliku onda iskoristiti bolje nego ovu? No, o tom po tom. Oko 18 sati ćemo znati tko je što iskoristio, a za sada barem znamo za koje su se igrače u toj bitci odlučili treneri Golem i Smoje. Smoje se odlučio za pet promjena u odnosu na posljednji Tomasov sastav. Ušli su Nejašmić, Gržan, Bralić, Omerović i Pušić, a na klupu preselili Garmaš, Fiolić, Renan Guedes, Drambajev, dok je Manev suspendiran zbog kartona.

Rudeš je promijenio golmana nakon onog 'poklona' protiv Rijeke. Brani Matej Marković koji im je prvi put na golu ove sezone, a on je treći vratar u 11. kola za Rudešane ove sezone.


Na početku sezone na klupama su bili Prosinečki i Tomas, sada Golem i Smoje. Tada je palo sedam golova uz puno uzbuđenja, a nadamo se da će nam isto priuštiti i u ovom kolu.

Za ovu utakmicu zbog kartona ne konkuriraju Kristijan Lovrić i Jovan Manev, stoga će sigurno biti promjena u redovima Osijeka.

Utakmicu u Osijek danas sudi Ante Terzić (Podstrana), pomoćnici će mu biti Goran Perica (Šibenik) i Nikola Kečkiš (Virovitica), dok je VAR sudac Marin Vidulin (Kanfanar).



Tagovi

NK RudešNK OsijekHNL

Ostale Vijesti