Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

SASTAVI (Dinamo – Šibenik): Domaći s Petkovićem, Drmićem i Oršićem, Ademi i Ljubičić na klupi, gosti s pomlađenim napadom

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 06.11.22. | 16:07

Utakmica u Maksimiru počinje u 17.10 uz izravni prijenos na MAX Sport 1

Posljednja utakmica 16. kola hrvatskog nogometnog prvenstva igra se u Maksimiru od 17.10, vodeći Dinamo dočekuje Šibenik.

Kakav je Dinamo nakon kraja europske avanture? Odgovor je: kakav god bio mora 'riješiti' ovu utakmicu. Makar na mišiće. Naime, Hajduk je na minus jedan i premda ima, trenutno, dvije utakmice više, puše za vratom i prijeti da će prvenstvo odvesti u neizvjesnost. A to u Maksimiru, svakako, žele izbjeći. Sve osim tri boda protiv narančastih sa Šubićevca bio bio težak kiks.

Šibenčani dolaze u Maksimir oslabljeni, bez petorice igrača, zbog kartona nema Čopa, Dolčeka i Delića, a ozljede su zaustavile Salomona i Kvesića. Čak i da je Šibenik kompletan, ne bi išta osim pobjede bio za Dinamo dobar ishod, sad se očekivanja i povećavaju.

Evo za koje sastave su se odlučili treneri Ante Čačić odnosno Mario Cvitanović:

Formacijski bi to trebalo izgledati ovako:

Dinamo (4-2-3-1): Livaković – Moharrami, J. Šutalo, Perić, Bočkaj – Mišić, Ivanušec – Špikić, Petković, Oršić – Drmić

Šibenik (5-3-2): Rogić – Rom, Mesa, Perić, M. Matić, Mina – Vidović, B. Matić, Arai – Kreković, Špeljak

Glavni sudac je Marin Vidulin (Kanfanar), pomoćnici Jerko Crnčić (Vrbovec) i Željko Bućar (Duga Resa), dok je VAR sudac Dario Bel (Osijek), a AVAR Goran Pataki (Đakovo).



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLGNK DinamoNK ŠibenikMaksimirAnte ČačićMario Cvitanović

Ostale Vijesti