REUTERS/Pedro Nunes
REUTERS/Pedro Nunes

SASTAVI (Brazil - Južna Koreja): Povratak Neymara!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 05.12.22. | 19:00

Utakmice počinje u 20 sati

Neymar nije trenirao. Neymar je izišao iz kampa i otišao na pregled. Neymar se vratio. Neymar se pojavio u publici, bio je smrknut. Neymar se vratio na trening, pjevao je, objavio na Instragramu. Super, Neymar će igrati. Tako, otprilike, izgledaju transkripti brazilskih medija zadnjih dana. Uz nove informacije od ozljedama. Danilo, Alex Sandro, Alex Telles, Gabriel Jesus. Puno problema za Titea, ali, ta vijest da se Neymar vratio i da bi mogao zaigrati popravila je krvnu sliku. I raspoloženje kod brazilskih navijača.

"Da, igrat će Neymar protiv Koreje", objavio je, pomalo ljutito, Tite u najavi utakmice s Korejom, u kojoj se najmanje pričalo o - Koreji. Pa ga je onda i uvrstio u početni sastav.

S druge strane, Južna Koreja sanja svoj san. Spektakularno su Korejci zabili Portugalu u zadnjim minutama utakmice za pobjedu i osvojili drugo mjesto u skupini, a junak tog dvoboja bio je Hwang Hee-Chan. No, igrač Wolverhamptona, koji je zabio taj pobjednički gol, ušao je u toj utakmici s klupe, nije se još potpuno oporavio od ozljede, vjerojatno će i protiv Brazila postupak biti isti.

Sastavi:

Brazil (4-2-3-1): Alisson - Militao, Marquinhos, Thiago Silva, Danilo - Casemiro, Paqueta - Raphinha, Neymar, Vinicius Jr. – Richarlison.

Južna Koreja (4-2-3-1): Kim Seung-gyu - Kim Moon-hwan, Kim Min-jae, Kim Young-gwon, Kim Jin-su - Hwang In-Beom, Jung, Hwang Hee-Chan, Lee Jae-Sung, Son – Cho.



Tagovi

Katar 2022Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.Brazilska nogometna reprezentacijaJužnokorejska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti