Saša Pavličić Bekić: Rado bi bio Dinamov čovjek, ali ne znam što to znači

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 29.11.16. | 08:32

Disciplinski sudac Prve HNL osvrnuo se na HRT-u na svoje, po mnogima kontroverzne odluke.

Ne jenjavaju prepucavanja oko odluka Disciplinskog suca MAXTv Prve HNL, Saše Pavličića Bekića. Nakon što je zatvorio sjevernu tribinu Poljuda zbog neprimjerenog ponašanja dijela navijača te suspendirao Franka Andrijaševića na tri utakmice, što podrazumijeva izbivanje iz velikog subotnjeg ogleda s drugoplasiranim Dinamom.

Pavličić Bekić je sinoć gostovao u HRT-ovoj sportskoj emisiji Stadion, gdje je ponovno dao obrazloženje svojih odluka.

 "Donio sam 300 odluka, samo pet žalbi,dvije Hajduka. Nikada neću opravdati nijednog igrača koji je vulgaran. Ovo što je Franko napravio bilo je čak i ponižavanje. Nema te priče da je to zbog Dinama. Nisam gledao raspored. Znam da je kulturan dečko, inače bi dobio četiri utakmice. To je bilo – 'makni se smrade'. Spriječio je suigrača koji je želio čestitati sucu", izjavio je Pavličić.

"Hajdukovi navijači ove sezone su zapalili 196 baklji i ukupno aktivirali 234 pirotehnička sredstva, Znate da je to zabranjeno. Hajduk je recidivist 15 kola, a klub objašnjava da to ne može spriječiti, kao ni vrijeđanja na nacionalnoj osnovi i povike čakinja ti ne gine. Dobili su dva posljednja upozorenja. Ne znam u čemu je problem. Bilo je simpatično vidjeti cvijeće koje je bacala Torcida, to je lijepa duhovitost".

Osvrnuo se i na niz objava na njegovom Facebook profilu, koje sugeriraju da je gorljivi navijač Dinama.

"Izjava nema veze s mojom funkcijom u Savezu. Na ovom mjestu imam podršku 22 kluba, uključujući Hajduk i Dinamo. Do prošle srijede moja izjava na Facebooku iz 2013. godine nije bila problem, nitko nije govorio da sam dinamovac. Tri i pol godine, kao član Arbitraže sam biran od svih klubova i nikada nisam bio izuzet", tvrdi Pavličić te dodaje kako bi „rado bio Dinamov čovjek“ (!?), ali „ne zna što to znači“.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

TorcidaFranko AndrijaševićSaša Pavličić-Bekić

Ostale Vijesti