REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

Sandro Tonali je spasitelj Milana: Veznjak donio pobjedu u samoj završnici na Olimpicu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 24.04.22. | 22:25

Milan je sada ponovno dva boda ispred Intera, uz utakmicu više

Nakon što je Inter pobjedom nad Romom bacio Milanu rukavicu u lice, Rossoneri su morali odgovoriti na izazov kako bi ostali na vrhu Serie A. Na koncu je gostovanje u Rimu kod Lazija spasio Sandro Tonali u samom finišu utakmice i donio svojoj momčadi pobjedu od 2:1.

Ali već je početak utakmice nagovijestio da će Milan patiti na Olimpicu. Milinković-Savić je projurio pored braniča Milana po desnoj strani, dignuo pogled i osjetio da će Immobile napasti prvu stativu, a napadač Lazija je bio brži od čuvara i pospremio loptu u mrežu za 1:0 u četvrtoj minuti.

Gol Immobilea pogledajte OVDJE

Zatim smo već u osmoj minuti vidjeli spornu situaciju zbog koje su gostujući nogometaši reklamirali crveni karton prema glavnom sucu Guidi. Vratar Lazija Thomas Strakosha napucao je loptu u Juniora Messiasa, a ona se zatim odbila natrag Strakoshi. Albanac ju je zatim uhvatio rukama izvan šesnaesterca. Igrači Milana su krenuli u žestoke proteste jer je iza Strakoshe bio prazan gol, ali Gudia je iz džepa izvadio samo žuti karton.

Na odgovor Milana trebalo je pričekati do 50. minute. Slične instinkte kakve je pokazao Immobile kod gola Lazija, sada je pokazao Giroud. Leao se upustio u sprint po lijevoj strani, što je dobro osjetio Giroud, utrčao je ispred braniča Lazija na prvu stativu i klizećim startom ubacio loptu u mrežu.

Giroudov gol pogledajte OVDJE

Stefano Pioli je kasnije u igru ubacio i Zlatana Ibrahimovića i Antu Rebića u nadi da će stići do preokreta i pobjede, a pobjedu mu je na koncu donio Tonali. u Jednoj gužvi u kaznenom prostoru Tonali se najbolje snašao i nekako ugura loptu u mrežu za vrijednu pobjedu.

Tonalijev gol pogledajte OVDJE

 

Serie A, 34. kolo:

Subota, 23. travnja

Torino – Spezia 2:1

Venezia – Atalanta 1:3

Inter - Roma 3:1

Verona – Sampdoria 1:1

Nedjelja, 24. travnja

Salernitana – Fiorentina 2:1

Bologna – Udinese 2:2

Empoli – Napoli 3:2

Genoa – Cagliari 1:0

Lazio - Milan 1:2

Ponedjeljak, 25. travnja

Sassuolo – Juventus 20:45


*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+

 


Tagovi

Serie ALazioMilanCiro ImmobileOlivier Giroud

Ostale Vijesti