Samo nemoralne ponude dolaze u obzir: Osijek odbio pet milijuna eura za Marića

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 03.01.20. | 09:34

Meštrović ima velike planove.

Ovaj fantastični Hercegovac igra nogomet života, a trenutno je prvi strijelac HNL-a. Iako je Osijek ovog ljeta platio rekordnu odštetu za Antonija Mancea, Marić je pokazao kako je on i dalje prvo ime momčadi, a samo ove sezone može se pohvaliti s 14 zabijenih i 5 „namještenih“ pogodaka.

„Naši najbolji igrači, a Marić je među njima, u ovom trenutku nisu na prodaju. Mi nismo u situaciji da nam je nužno rasprodavati kako bismo preživjeli“, rekao je za SN direktor kluba Alen Petrović.

Osijek, klub koji kontinuirano raste i u kojem je vidljiv dobar rad, ne odustaje od svojih principa te je sada mladi i ambiciozni predsjednik kluba Ivan Meštrović netko tko se neće libiti odbiti veliku ponudu, pa makar ona iznosila i pet milijuna eura. Iako je sam Mirko Marić izjavio kako je je Dynamo veliki klub, njegova najveća želja je kraj sezone dočekati kao najbolji strijelac lige što samo po sebi znači da će njegov klub, ukoliko u njemu ostane, biti konkurentan u vrhu HNL-a.

Za kraj valja istaknuti kako je Kulešević osim Marića i Mancea u napadu ima nekoliko zanimljivih rješenja kao što su Mbakogu, Dugandžić i Josip Špoljarić, a upravo je potonji jedan od najvećih talenata proizašlih iz osječke škole nogometa u proteklih nekoliko godina.

(foto: Pixsell)


Tagovi

Dinamo KijevMirko MarićAntonio Mance

Ostale Vijesti