Sammir se vraća u HNL, pregovara s dva kluba

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 14.08.19. | 18:29

Bivši hrvatski reprezentativac se zaželio Hrvatske.

Hrvatski Brazilac Sammir se vraća u HNL te pregovara s dva kluba.

Izjavio je to sportski direktor brazilskog drugoligaša Sporta iz Recifea, s kojim je nekadašnja zvijezda Dinama raskinula ugovor kako bi se mogla vratiti u Hrvatsku.

„Imali smo uobičajeni sastanak uprave, kakvog održavamo nakon utakmica te je odlučeno da se Sammira oslobodi kako bi nastavio pregovarati s dva kluba iz Hrvatske. On je jasno dao do znanja da želi pregovarati s tim klubovima pa smo ga oslobodili. Došao je s prijedlogom prije tjedan dana“ – rekao je Nelo Campos, direktor Sporta, a prenose brazilske novine Super esportes i radijska postaja Radio Journal.

Iako sportski direktor Campos nije izjavio o kojim je klubovima riječ, Germanijak saznaje da je jedan od njih Istra.

Sammir je u Sport Recife došao u siječnju, au travnju mu je produžen ugovor do kraja godine. Za brazilskog drugoligaša je nastupio u 12 utakmica i zabio jedan gol.

U Recife je došao kao slobodan igrač, a prethodno je igrao za kineski WH Zall. Bivši hrvatski reprezentativac je od 2007. do 2014. godine nastupao za zagrebački Dinamo, nakon čega prelazi u Getafe pa preko kineskih klubova 2017. godine se ponovno vraća u Dinama, ali samo na šest mjeseci.

Za reprezentaciju hrvatske nastupio je sedam puta te je bio među putnicima na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

transferiJorge Sammir

Ostale Vijesti