Sammir se do kraja tjedna vraća u Dinamo, a dolazi i ponajbolji golgeter HNL-a

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 24.05.18. | 07:58

Modri se nakon duple krune odmah bacili na pojačanja.

Sportske tvrde da je izvor pouzdan i da će Mamićev Filho po treći put biti predstavljen već u petak ili subotu, a bilo je naznaka toga u velikom intervjuu koji je dao prije nekoliko dana i u kojem je priznao da je pogriješio odlaskom iz voljenog mu kluba. Sammir je Dinamo napustio u zimi 2014. godine i otišao u Getafe, no nije se tamo snašao pa je preselio u Kinu.

U Dinamu se vratio prošle zime iz Jiangsua, a u 12 nastupa postigao je i jedan pogodak, no s obzirom na fizičku pripremljenost nije izgledao kao onaj igrač iz najboljih dana. Godine idu, Sammir je navršio 31. i nije više u cvijetu mladosti, a ne vjerujemo ni da ima neke ozbiljne opcije u karijeru osim Dinama.

Modri su jučer osvojili Rabuzinovo sunce i tako sezonu završili s duplom krunom koju su preuzeli od Rijeke, a već su jučer nakon utakmice došle glasine kako će Dinamo iz mlađe sestre, Lokomotive dovesti pravog kapitalca. Lovro Majer, jedan od najboljih mladih hrvatskih igrača koji je ove sezone s 11 golova bio šesti strijelac lige od sljedeće sezone trebao bi nositi dres Dinama.

On je i član hrvatske U-21 reprezentacije, tek mu je 20 godina i trebao bi biti jedan od nositelja igre Dinama u godinama koje dolaze.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Lovro MajerDinamo ZagrebJorge Sammir

Ostale Vijesti