Sammir prošao liječnički, no prije potpisa morao je posjetiti Mamića u Međugorju

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 14.06.18. | 08:41

U sljedećim danima će Dinamo treći put predstaviti istog igrača.

Sve je izvjesniji i odlazak El-Arabija Soudanija, njegovom ostanku se rijetko tko i nada, a njegovu ulogu i svoju treću šansu u Dinamu trebao bi dobiti popularni Filho, bivši hrvatski reprezentativac čija je karijera nakon odlaska u Getafe krenula nizbrdo.

Spreman se i drugi put pokajati nakon što je prošle sezone za bogatu plaću izvodio 'šetnje' po terenu pa otišao iz kluba, a ovaj put očito je morao doći na pokajanje. Sportske novosti tvrde da je Sammir bio na razgovoru kod Zdravka Mamića u Međugorju, no nisu poznate teme na tom sastanku. 

Njihov odnos uvijek je bio specifičan, Mamić ga je oduvijek nazivao sinom i dugo ga odbijao prodati iz Dinama, a to mu je možda na kraju u sputalo razvoj u karijeri. Ipak, očito da je pomirba pala i drugi put pa očekujemo da u sljedećih nekoliko dana Dinamo treći put predstavi Sammira kao okosnicu momčadi.

U Dinamo je stigao 2007. i ovdje proveo sedam godina, ima hrvatsku putovnicu i ima sedam nastupa za Vatrene kada je bio i najboljoj formi karijere. Sada je daleko od tih dana, posljednju sezonu gotovo uopće nije odradio i veliko je kockanje s njim.

(Foto: Pixsell)

 


Tagovi

Zdravko MamićSammir

Ostale Vijesti