Sammir propustio šokirati pospane Kraljeve, Ronaldo i Bale natrpali Getafe u nastavku (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 18.01.15. | 13:43

Nakon ispadanja iz Kupa kralja od Atletica, nogometaši Real Madrida vratili su se pobjedama u 18. kolu Primere.

Real je s 3:0 slavio u madridskom predgrađu kod Getafea, iako nije bilo baš tako jednostavno kako rezultat sugerira. Rani termin (12.00) kao da je djelovao na gostujuće nogometaše pa su u prvom poluvremenu djelovali pomalo pospano. Jasno, stvarao je Real šanse, no najveće zvijezde nisu bile na razini. Nekoliko puta iskazao se domaći vratar Codina, a najbliže su Kraljevi bili golu u samom finišu uvodnog dijela, kada je Kroos s nekih 18 metara pogodio gredu.

Za Getafe je do 83. minute igrao Sammir, koji je pet minuta prije odlaska na odmor propustio šokirati renomirane goste. Povukli su domaći polukontru, lopta je u kaznenom prostoru stigla lijevo do Sammira, no on je desnom nogom iz dobre pozicije pucao jako loše.

Kazna je stigla sredinom nastavka. U razmaku od četiri minute, u 63. i 67., Real je postigao dva gola. Prvi je iz blizine zabio Cristiano Ronaldo na asistenciju Benzeme, a prednost je brzinski udvostručio Gareth Bale nakon kontre i ubačaja Jamesa Rodrigueza.

Kolumbijac je bio asistent i u 79. minuti. Ponovo je centrirao s lijevog krila, a CR7 je glavom zabio svoj 28. ovosezonski pogodak u Primeri. Ancelottijeva momčad se 15. pobjedom na vrhu odvojila od Barce za četiri, a Atletica za sedam bodova.

(Foto: Action Images)

Posjetite facebook stranicu Real Madrid Hrvatska za najnovije i najtočnije informacije vezane za 'Kraljevski klub'


Tagovi

James RodriguezGareth BaleReal MadridCristiano RonaldoJorge SammirSammirGetafe

Ostale Vijesti