Sammir potvrdio transfer: Getafeu pet milijuna eura odštete, njemu čudesni ugovor za tri godine!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 26.02.15. | 10:22

Nakon tek nešto više od godinu dana provedenih u Getafeu, Sammir napušta Španjolsku i odlazi u Kinu!

 

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Sammir potvrdio je na svom Facebooku profilu transfer u Kinu, gdje će nastaviti karijeru u prvoligašu pod imenom Jiangsu Guoxin-Sainty.

"Hvala Getafeu i njegovim navijačima na svemu što su mi pružili u proteklih godinu dana. Bilo je to divno iskustvo. Želim puno sreće u nastavku prvenstva! Ja svoj nogometni put nastavljam u Kini, veselim se novim izazovima", napisao je Sammir na hrvatskom i engleskom jeziku.

Sammir je u Getafeu završio krajem siječnja 2014. godine, nakon što je u Dinamu svojim nesportskim načinom života i slabijim igrama potrošio svo strpljenje braće Mamić. Za člana Primere iz predgrađa Madrida odigrao je ukupno 35 utakmica, zabio jedan gol i upisao pet asistencija.

Jiangsu Guoxin-Sainty će Španjolcima navodno isplatiti pet milijuna eura odštete, a 27-godišnji ofenzivni veznjak dobit će milijun eura za potpis ugovora, te još 10 milijuna eura u sljedeće tri godine! Klub iz okolice Šangaja s trenerske klupe vodi bivši rumunjski reprezentativac Cosmin Contra, koji je Sammira donedavno trenirao u Getafeu.

Lani osmu momčad kineske Super lige pojačala su i dva Islanđana: Solvi Ottesen i golgeter Vidar Orn Kjartansson, o kojem smo prije nekoliko mjeseci pisali.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Vidar Orn KjartanssonJiangsu Guoxin-SaintyGetafeJorge SammirSammir

Ostale Vijesti