Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Sammir otkrio kako mu je istovremeno propao transfer u Crvenu Zvezdu i povratak u Dinamo

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 15.04.21. | 18:39

Zanimljiva priča brazilskog Hrvata.

Ove zime HNL je napustio Sammir po treći put u karijeri nakon godinu i pol dana provedenih u Lokomotivi. Najbolje igračke dane proveo je u Dinamu, a mnogi su dojma da je mogao postići više da mu pažnju s travnjaka nisu oduzimali poroci van terena. Za pet godina igranja u dinamu dobio je i hrvatsko državljanstvo pa je dobio i poziv za reprezentaciju Hrvatske, a debitrao je u kvalifikacijskom susretu protiv Makedonije 2012. godine.


Sammir je sinoć gostovao u Podcast Inkubatoru i otkrio neke zanimljivosti iz svoje karijere, a među njima i od kojih klubova u regiji je imao još ponude. U startu je otkrio da ga splitski Hajduk nikada nije zvao, ali je kazao tko je.

„Imao sam ponudu Crvene Zvezde kada sam se trebao vratiti u Dinamo treći put. Onda sam se dogovorio sa Zdravko i čekao sam dva, tri tjedna. Bio sam u Beogradu s Terzićem i sve smo se dogovorili u dva sata, a onda sam mu rekao da imam dogovor sa Zdravkom Mamićem da se vratim u Dinamo. Rekao sam mu da ću otići u Zagreb razgovarati sa Zdravkom još jednom da mu kažem da dolazim u Zvezdu. On je rekao da ima osjećaj, ako izađem iz njegovog ureda da se neću nikada vratiti. Odgovorio sam mu da imam taj dogovor sa Zdravkom, da idem samo do Zagreba to riješit i da se vraćam sutra potpisati ugovor. Otišao sam u Zagreb i onda nemam pojma što se dogodilo. Bilo je to vrijeme kad je Mamić otišao u Međugorje, a ja više nisam znao s kim da pričam. Na kraju su Delije čule da trebam doći u Zvezdu i nisu htjeli da dođem.“, rekao je Sammir, a na upit zašto misli da Delije nisu htjele da dođe s obzirom da su prihvatili Lucha Ibaneza kazao je:

„Mislim, da je to zbog toga što sam igrao za reprezentaciju Hrvatske. Pričao sam Luchom o klubu i rekao mi je sve najbolje. Zvezda je veliki klub.“, pojasnio je Sammir i tako otkrio kako je ostao bez potpisa za oba kluba.

Otkrio je da je Lokomotivu napustio jer nije dobivao prilike igrati nakon oporavka od ozljede.

Cijeli razgovor sa Sammirom pogledajte OVDJE.



Tagovi

SammirDinamo ZagrebCrvena zvezdaLokomotiva Zagreb

Ostale Vijesti