Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Samir Toplak sjeda na klupu pretposljednje momčadi 1. NL?

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 09.03.23. | 15:52

Izgleda kako još samo mora dogovoriti primanja, iako se neke cifre već spominju.

Iako do kraja 1. NL ima još 13 kola, neke stvari su već sada prilično jasne. Za prvo mjesto borit će se Rudeš. Vukovar 1991 i Cibalia, dok se u veoma teškim pozicijama nalaze Hrvatski dragovoljac, Kustošija, Croatia Zmijavci i BSK Bijelo Brdo.

Budući da je u igri još 39 bodova, nigdje (osim možda u Sigetu) se zvona za uzbunu još ne mogu čuti, ali kako bi spriječio, a ne liječio, odnosno kako bi svojoj momčadi osigurao mirnu završnicu sezone, Andy Bara navodno ozbiljno promišlja o tome da na klupu Kustošije postavi Samira Toplaka.

Prema informacijama Sportnewsa, dolazak Toplaka je izgleda 'gotova stvar', a prije potpisa se mora dogovoriti još samo financijska strana posla. Sportnews tako piše da je praktički jedino preostalo pitanje hoće li Toplak spašavati Kustošiju (trenutno pretposljednju momčad 1. NL) za pet tisuća eura ili 10 tisuća eura.

U svakom slučaju, istinska trenerska ikona HNL-a bi uskoro opet mogao biti u situaciji vađenja vrućih kestena, a ako je to godinama uspješno radio u HNL-u, nema sumnje da je isto u stanju napraviti i u 1. NL. (rv)



Tagovi

Prva nogometna ligaKustošijaSamir Toplak

Ostale Vijesti